Back to top

Miksi valita meidät peruskorjaukseen

KANNATTAVA SIJOITUS

Kun peruskorjaamme automaattioven, sen turvallisuus, luotettavuus, esteettömyys ja ulkoasu kohentuvat, sekä siitä tulee energiatehokkaampi.

TYYTYVÄISET KÄYTTÄJÄT

Yhteistyö kanssamme parantaa automaattioven luotettavuutta, esteettömyyttä ja käyttömukavuutta rakennuksen koko elinkaaren ajaksi.

SUJUVA ASENNUS

Peruskorjauksesta vastaavat koulutetut automaattiovien ammattilaiset, jolloin työstä aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa rakennuksen käyttäjille.

Automaattioven peruskorjausprosessi

SUUNNITTELU

Kokonaisvaltaista ja asiantuntevaa neuvontaa suunnitteluun sekä helppokäyttöisiä suunnittelutyökaluja verkossa

ASENNUS

Tiukat laatuvaatimukset, paras mahdollinen työmaaturvallisuus ja ammattilaisen johtama hanke

LUOVUTUS

Laadunvarmistus luovutuksen yhteydessä, hyvä varaosien saatavuus ja ennakoiva kunnossapito takaavat erinomaisen luotettavuuden

Automaattioven peruskorjauksen hyödyt

LUOTETTAVUUS

On tärkeää, että laitteet toimivat luotettavasti, tehokkaasti ja ilman käyttökatkoksia, jotta ihmisten liikkuminen rakennuksessa olisi sujuvaa.

TURVALLISUUS JA ESTEETTÖMYYS

Rakennuksen automaattiovien peruskorjaaminen varmistaa niiden esteettömyyden ja turvallisuuden kaikille käyttäjille mutta myös pienentää korjauskustannuksia.

MUOTOILU

Ensivaikutelmalla on merkitystä – ovet ovat yksi ensimmäisistä asioista, jotka ihmiset havaitsevat tullessaan sisään rakennukseen.

ENERGIATEHOKKUUS

Ovilla voi olla myös merkittävä vaikutus energiatehokkuuteen. Laadukkaat ovet ja hyvä eristys voivat pienentää lämmitys- ja ilmastointikuluja yllättävänkin paljon.

Automaattioven peruskorjauksia