Back to top

Automaattioven osittaiset peruskorjausratkaisut

KONE UniDrive -korjauspaketit liukuoville

KONE UniDrive® -korjauspaketit sopivat kaikenlaisiin liukuoviin. Oveen voidaan vaihtaa monia sähköisiä ja mekaanisia osia, mutta oven käyttökatko on kuitenkin mahdollisimman lyhyt. Korjauspaketti sopii ohjausjärjestelmien tai ovikoneiston, kiskoston, hihnojen, alaohjaimien sekä turva- ja käyttölaitteiden uusimiseen. Asennamme osat uusimpien turvallisuusstandardien mukaisesti, ja samalla oven kestävyys ja tehokkuus paranevat.

KONE UniPower™ -korjauspaketit teollisuusoville

KONE UniPower™ on peruskorjausratkaisu rulla- ja nosto-ovien moottorin tai ohjauskeskuksen uusimiseen. Tässä kokonaisuudessa voidaan vaihtaa moottori tai ohjauskeskus. Se on nopea asentaa, parantaa oven toimintaa ja pienentää energiakuluja. Korjausratkaisuja on saatavissa myös mekaanisille osille kuten rullille, jousille, saranoille, kiskostolle ja tarvittaessa myös ovipaneeleille. Asennetut osat ovat uusimpien teknisten ja sääntelystandardien mukaisia.

Osittaisen peruskorjauksen hyödyt

Peruskorjauksen avulla oven käyttöhäiriöt saadaan kuntoon nopeasti. Osittainen peruskorjaus on nopein ja edullisin tapa parantaa automaattiovien turvallisuutta, luotettavuutta ja energiatehokkuutta.

Suunnittelutyökalut ja esitteet

Lisää suunnittelutyökaluja ja esitteitä