WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Takaisin ylös

UUDET JATKUVAN YHTEYDEN ÄLYPALVELUT MULLISTAVAT KUNNOSSAPIDON

Uuden KONE 24/7 Connect -älypalvelun avulla voimme nyt ennakoida, huoltaa ja ehkäistä vahinkoja aiempaa paremmin. Sinulle tämä tarkoittaa entistä parempaa turvallisuutta, täyttä läpinäkyvyyttä toimiimme ja mielenrauhaa. Jos jotakin sattuisi, meillä olisi jo tieto siitä.

KONE 24/7 Connect -palvelu

ÄLYKÄS HISSI OSAA ENNAKOIDA

Uusinta tekniikkaa hyödyntävät hissit pystyvät nyt kertomaan huolensa, jolloin asentajat tietävät mitä on tapahtumassa jo ennen kuin mitään tapahtuu. Mitä hyötyä tästä on? Aiempaan verrattuna häiriöitä on vähemmän, korjaukset tehdään nopeammin ja sinä voit olla rauhallisemmin mielin.

TURVALLISTA HISSIÄ VALVOTAAN VUOROKAUDEN YMPÄRI

Hissit palvelevat ympäri vuorokauden, joten niin mekin teemme. Jos vika ilmenee, saamme yksityiskohtaisen tiedon siitä, mikä vian aiheuttaa ja kuinka kiireellinen asia on. Kun valvomme laitteita jatkuvasti ympäri vuorokauden, pystymme toimimaan nopeasti äkillisissä vikatilanteissa.

LÄPINÄKYVÄN TOIMINNAN ANSIOSTA TIEDÄT MISSÄ MENNÄÄN

Jos kiireellinen vika huomataan ja asentaja lähetetään paikalle, saat siitä tiedon heti. Kun tiedät tarkasti, missä mennään, voit suunnitella tulevaa ja varautua tuleviin kunnossapitomenoihin.

Miten jatkuvan yhteyden palvelut toimivat?

KONE 24/7 Connect -palvelun avulla pysyt ajan tasalla hissin tilasta ympäri vuorokauden.

TÄRKEIMPIÄ MUUTTUJIA PIDETÄÄN SILMÄLLÄ JATKUVASTI

Kuva

Hississä oleva laitteisto tarkkailee jatkuvasti hissin turvallisen toiminnan kannalta keskeisiä muuttujia, käyttötilastoja ja vikoja. Tämä tieto lähetetään reaaliaikaisesti pilvipalveluumme, jossa edistynyt analytiikkamme arvioi korjaustarpeita.

EDISTYNYT TEKNIIKKA ENNAKOI VIKOJA

Kuva

Edistynyt tekniikka tunnistaa vikoja ennakoivia merkkejä – jo ennen kuin niistä muodostuu ongelmia. Analysointijärjestelmä käsittelee kaiken hissistä saadun datan. Jos järjestelmä havaitsee kunnossapitotarpeen, se joko lähettää hälytyksen asentajalle heti tai ottaa yhteyden tekniseen tukeen tai asiakaspalveluun sen mukaan, kuinka kiireellinen asia on.

KUNNOSSAPITO ON LÄPINÄKYVÄÄ

Kuva

Lähetämme selkeitä ilmoituksia ja tiedotamme kaikista toimistamme. Kun tiedät tarkasti, missä mennään, voit suunnitella tulevaa ja varautua tuleviin kunnossapitomenoihin.

Haluatko lisätietoja tai hinta-arvion?

KUNNOSSAPITORATKAISUT

Tutustu kunnossapitoomme ja lue lisää tarjolla olevista ratkaisuista