WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Takaisin ylös

PALVELUA SINULLE JA LAITTEILLESI

Asiakkailtamme saamiemme ehdotusten ja palautteen perusteella muokkasimme palvelumme ja kunnossapitomme sellaisiksi, että kokemuksesi niistä nousee uudelle tasolle.

Näin huollamme

kone

LAADITAAN JUURI SINULLE SUUNNITELTU YKSILÖLLINEN SOPIMUS

 1. Käydään yhdessä läpi, mitä odotat kunnossapidolta
  Kuuntelemme sinua ymmärtääksemme tarpeesi – ja myös laitteidesi, toimialasi sekä laitteiden käyttäjien tarpeet.
 2. Yksilöllisesti suunniteltu kunnossapitosuositus ja -tarjous
  Keskustelumme jälkeen saat meiltä tarpeidesi mukaisen tarjouksen. Se on helposti ymmärrettävä: näet selvästi, mitä siihen kuuluu – ja myös sen, mikä ei kuulu.
 3. Sopimuksessasi kerrotaan selkeästi, miten palvelemme sinua päivittäin
  Sopimuksemme on selkeä ja yksinkertainen: tiedät tarkalleen, miten toimitamme palvelumme ja voit valita, miten haluat pitää yhteyttä meihin.
 4. Tervetuloa kunnossapitomme asiakkaaksi
  Kun kunnossapitosopimuksesi astuu voimaan, kutsumme sinut mukaan ensimmäiselle kunnossapitokäynnille.
kone

PIDÄMME SINUT AJAN TASALLA

Tarvitessasi apua missä tahansa laitteisiin liittyvässä asiassa tai ongelmassa, tavoitat asiakaspalvelumme helposti mihin vuorokauden aikaan tahansa.

KONE Mobiili -sovelluksella pysyt ajan tasalla kaikista kunnossapitotoimista, oletpa missä tahansa. Tiedät aina, milloin ja minkälaista työtä on tehty. KONE Online -verkkopalvelun sekä kulu- ja huoltotyöselvitystemme avulla voit tehdä kustannusarvion kunnossapidosta ja peruskorjauksesta seuraavalle vuodelle hyvissä ajoin etukäteen. Viestipalvelu puolestaan välittää tiedon häiriöistä ja korjauksista välittömästi puhelimeesi tai sähköpostiisi.

kone

KUNNOSSAPIDON AMMATTILAISEMME PITÄÄ LAITTEESI TOIMINNASSA JA HYVÄSSÄ KUNNOSSA

Ennakoiva kunnossapitomme auttaa ehkäisemään vikoja jo ennen kuin niitä tulee. Laajan koulutuksen saaneet asentajamme ylläpitävät laitteitasi yksilöllisesti suunnitellun ja laitteen käyttöön, ikään ja muihin olennaisiin tekijöihin perustuvan suunnitelman mukaan. Ennakoivan kunnossapidon ansiosta voit luottaa siihen, että laitteesi toimivat turvallisesti ilman katkoksia.

Tiedotamme korjaustöiden ja peruskorjauksen tarpeista

Ilmoitamme sinulle, jos huomaamme, että laitteesi tarvitsee korjaustöitä tai peruskorjausta. Tiedotamme myös siitä, milloin määräaikaistarkastusten mukaiset korjaustyöt on tehty.

kone

HYVÄÄ PALVELUA KAIKISSA TILANTEISSA

Jos laitteessasi on vikaa, sekä käyttäjät että sinut pidetään hyvin ajan tasalla käyttökatkosta ja paikalla tehtävästä työstä. Voit luottaa siihen, että asentajamme hoitavat minkä tahansa ongelman kuten on sovittu. Tehokkaan varaosalogistiikan ansiosta asentajillamme on tarvittavat varaosat mukanaan, joten he voivat hoitaa useimmat viat saman käynnin aikana.

kone

JATKUVA HUOLTO

Vuosittaiset arviot tukevat työtäsi

Kanssamme tehdyt vuosittaiset arviot antavat sinulle tietoa laitteidesi kunnosta ja toimintakyvystä.

Parannamme palvelua jatkuvastI

Pyydämme sinulta säännöllisesti palautetta, jotta voimme parantaa palveluitamme.

Näin vastaamme tarpeisiisi

Kerro meille, muuta ei tarvita – kuuntelemme tarpeitasi ja vastaamme niihin. Käytä tätä yksinkertaista tarkistuslistaa, niin huomaat, miten voisimme vastata odotuksiisi kunnossapitokumppanina.

 • Uusi avoin myyntiprosessimme auttaa meitä määrittelemään tarpeesi alusta alkaen. Myyjämme käy kanssasi läpi kaikki eri palvelut ja vaihtoehdot, jotta löytäisitte parhaiten sopivat.

 • Myyjämme tekee tarpeisiisi perustuvan tarjouksen. Näet palvelut ja tarjouksemme ensimmäisessä tapaamisessa kanssamme.

 • Tarjoamme huolenpitoa niin sinulle kuin laitteillesi. Teemme parhaamme tukeaksemme sinua kattavasti kaikissa vaiheissa ostamisesta päivittäiseen kunnossapitoon.

 • Pidämme sinut ja laitteidesi käyttäjät ajan tasalla kaikesta kunnossapitoon liittyvästä. Annamme sinulle ja muille tiloissasi toimiville pääsyn verkkopalveluihimme, jotta tiedonkulku olisi vieläkin parempaa.

 • Jokainen asentajamme saa vuodessa yli 50 tuntia koulutusta kaikista merkeistä ja malleista, jolloin turvalliset ja oikeat ratkaisut löytyvät nopeasti.

 • Meillä kaikki huoltopalvelut ovat turvallisuusmääräysten mukaisia.

 • Meillä kaikki huoltopalvelut ovat turvallisuusmääräysten mukaisia.

 • Saat kaiken merkkisille ja mallisille laitteille yksilöllisen kunnossapitosuunnitelman, joka ottaa huomioon sekä tekniikan että laitteen käyttöhistorian.

 • Meillä kaikki viat tutkitaan järjestelmällisesti ja perusteellisesti. Tälla tavalla olemme pystyneet vähentämään vikojen määrää asiakkaidemme laitteissa.

 • Ei huolta: jos joku jää jumiin, tulemme paikalle keskimäärin 23 minuutissa. Asiantunteva asiakaspalvelumme palvelee vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä ja vastaa puheluun keskimäärin 16 sekunnissa.

LAADITAAN JUURI SINULLE SUUNNITELTU KUNNOSSAPITOSOPIMUS