Back to top

Tulisiko sinusta hissiasentaja?

Haku on nyt käynnissä!

Oma teollisuusoppilaitoksemme on Opetushallituksen valvonnan alainen ammatillinen erikoisoppilaitos. Tämä hissitekniikan oppilaitos kouluttaa meille uusia asentajia ja järjestää hissiasentajan ammattitutkintoja. Lisäksi oppilaitos tarjoaa henkilöstölle teknistä jatkokoulutusta. Opetusohjelmat vastaavat toimintamme vaatimuksia, ja ne on laadittu jatko-opetukseksi yleisessä ammattioppilaitoksessa annetulle opetukselle.

Opetuksen järjestely ja tavoitteet

Koulutus ja siihen liittyvä riittävä työkokemus antavat valmiuden suorittaa hissiasentajan ammattitutkinnon. Koulutus kestää kaksi vuotta ja koulutusajasta noin 70 prosenttia vietetään työharjoittelussa. Työharjoittelu tapahtuu asennus- ja huoltotoimipaikoissamme ympäri Suomen. Koulutuksen hyväksyttävästi suorittaneille yhtiö pyrkii järjestämään työpaikan koulutusta vastaaviin tehtäviin. Opiskeluajalta maksetaan palkkaa, joka opiskelun alkaessa on noin 8 €/h.

Haku on nyt käynnissä

Haku KONEen Teollisuusoppilaitoksen 8.1.2018 alkavalle kurssille on nyt käynnissä. Hakuaika päättyy 6.10.2017. Tarkempia tietoja oppilaitoksesta ja käynnissä olevasta hausta löydät täältä.

Täytä hakemus täältä - hae opiskelemaan hissiasentajaksi!

Onko sinulla jo vastaava koulutus?

Onko sinulla jo valmiiksi Hissiasentajan ammattitutkinnon perusteita vastaava osaaminen? Voit suorittaa Teollisuusoppilaitoksessamme hissiasentajan näyttötutkinnon myös ilman valmistavaan koulutukseen osallistumista. Hissiasentajan ammattitutkinnon perusteisiin voi tutustua kaikille avoimessa Opintopolku.fi-palvelussa. Tutkinto on maksullinen.

Lisätietoja näyttötutkinnan suorittamisesta löydät täältä.