WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Takaisin ylös

Sujuvampi arki kaikille

Residential Flow -ratkaisu tuo uudenlaista elämisen helppoutta rakennuksen asukkaille, omistajille sekä kiinteistönhuoltajille. Ratkaisu pohjautuu mobiili- ja pilviteknologiaan, ja sen avulla asukkaat voivat operoida rakennuksen ovia, hissejä ja ovipuhelimia älypuhelimellaan, ja he myös saavat asuintaloaan koskevaa tietoa KONEen älypuhelinsovelluksen kautta.

KONE Residential Flow-ratkaisu helpottaa arkeasi. Tutustu ratkaisun kolmeen pakettiin.

KONE Access

Kuva

Sujuvampi kulku ulko-ovelta kotiovellesi

  • Sisäänpääsy helpottuu - ovet avautuvat valmiiksi
  • Kulje kotikerrokseesi ilman napin painalluksia - hissi saapuu sisääntulokerrokseen ja vie sinut asuinkerrokseesi automaattisesti
  • Ei enää kadonneita avaimia - luo väliaikaisia avaimia

KONE Visit

Kuva

Toivota vieraasi tervetulleeksi mistä vain

  • Voit tervehtiä vieraitasi kotisi ovipuhelimella tai älypuhelimellasi
  • Älypuhelimen videoyhteyden avulla voit toivottaa vieraasi tervetulleiksi - vaikka olisit itse muualla
  • Anna kulkuoikeus napin painalluksella - mistä vain

KONE Information

Kuva

Pysy ajan tasalla

  • Mahdollistaa reaaliaikaisen tiedottamisen
  • Tarkista remontit, huollot ja muut tärkeät taloyhtiön ilmoitukset älypuhelimellasi
  • Pikailmoitukset älypuhelimiin ja infotauluihin

Tutustu referenssiimme Klaukkalassa

As Oy Nurmijärven Kreivi

Rakennusvarma Oy:n rakentamaan moderniin kerrostaloon asennettiin KONE Residential Flow -ratkaisu helpottamaan asukkaiden arkea ja kiinteistössä kulkua. Kiinteistö valmistui Klaukkalan Kisakujalle kesällä 2018. KONE Residential Flow'n Access ja Visit -paketit soveltuvat erinomaisesti huippuluokan teknologiaa edustavaan asuintaloon, jossa arkea helpottavat teknologiset ratkaisut ovat keskiössä.

KONE Access -paketin avulla As Oy Nurmijärven Kreivin asukkaat voivat avata rakennuksen etuoven älypuhelimella ja tilata valmiiksi hissin, joka kuljettaa asukkaan oikeaan kerrokseen. KONE Visit vie ovipuhelinjärjestelmän älypuhelimeen, ja asukas voi sen kautta tervehtiä vieraitaan, päästää heidät sisälle, ja tilata hissillä vieraat oikeaan kerrokseen. Vieraat voi siten päästää rakennukseen sisälle silloinkin, kun ei itse ole kotona – tämä helpottaa esimerkiksi kotiinkuljetusten kanssa.

"Hissialan kehityksen kärkeä edustava ratkaisu soveltuu erinomaisesti Kreivi-älytalon luonteeseen. KONE Residential Flow osui meille ’Kreivin aikaan’, kun valitsimme älytalomme järjestelmiä, " kertoo Petri Vuokila, Rakennusvarma Oy:n toimitusjohtaja.