WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Takaisin ylös

JOUSTAVASTI TARPEIDESI MUKAAN SUUNNITELTU KUNNOSSAPITO

Asiakkailtamme saadun palautteen perusteella päätimme uusia valikoimamme täysin. Uusi huoltopalveluvalikoimamme, joka on entistä joustavampi ja jossa on valittavana entistä enemmän vaihtoehtoja ja yhdistelymahdollisuuksia, on suunniteltu vastaamaan niin pieniin kuin isoihin erityistarpeisiisi.

kone

UUDET JATKUVAN YHTEYDEN ÄLYPALVELUT

KONE 24/7 Connected Services -älypalvelut hyödyntävät IBM:n Watson-tekoälyä, jonka ansiosta hissit ja liukuportaat pystyvät nyt kertomaan huolensa. Näin voimme ennakoida mahdolliset häiriöt ja tiedämme aina, mitä laitteillesi kuuluu.

Yksilöllisten tarpeidesi mukaan suunniteltu kunnossapitovalikoima

TARPEIDESI MUKAISET PALVELUT

Kuva

Tarjoamme nyt laajan valikoiman huoltopalveluita, jotka sopivat yksilöllisiin tarpeisiisi. Joustavasta valikoimastamme voit valita vain haluamasi palvelut.

UUDENLAISTA HUOLENPITOA

Kuva

Aluksi arvioimme perusteellisesti laitteesi, toimialasi ja käyttäjien tarpeet. Siten voimme suunnitella tarpeisiisi sopivan kunnossapitosopimuksen. Asiantunteva huoltohenkilöstömme pitää laitteesi parhaimmassa mahdollisessa toimintakunnossa.

OLET AINA AJAN TASALLA

Kuva

Käyttämällä uusia digitaalisia kanaviamme pysyt työryhmäsi kanssa ajan tasalla sekä laitteiden että kunnossapitotöiden tilasta jokaisena hetkenä. KONE Mobiili -sovelluksemme on saatavissa kunnossapidon asiakkaillemme.

Miten palvelemme

LISÄÄ PALVELUISTAMME