Back to top

JOUSTAVASTI TARPEIDESI MUKAAN SUUNNITELTU KUNNOSSAPITO

Asiakkailtamme saadun palautteen perusteella päätimme uusia valikoimamme täysin. Uusi huoltopalveluvalikoimamme, joka on entistä joustavampi ja jossa on valittavana entistä enemmän vaihtoehtoja ja yhdistelymahdollisuuksia, on suunniteltu vastaamaan niin pieniin kuin isoihin erityistarpeisiisi.

UUDET JATKUVAN YHTEYDEN ÄLYPALVELUT

KONE 24/7 Connected Services -älypalvelut hyödyntävät IBM:n Watson-tekoälyä, jonka ansiosta hissit ja liukuportaat pystyvät nyt kertomaan huolensa. Näin voimme ennakoida mahdolliset häiriöt ja tiedämme aina, mitä laitteillesi kuuluu.

Lue lisää

Yksilöllisten tarpeidesi mukaan suunniteltu kunnossapitovalikoima

TARPEIDESI MUKAISET PALVELUT

Tarjoamme nyt laajan valikoiman huoltopalveluita, jotka sopivat yksilöllisiin tarpeisiisi. Joustavasta valikoimastamme voit valita vain haluamasi palvelut.

UUDENLAISTA HUOLENPITOA

Aluksi arvioimme perusteellisesti laitteesi, toimialasi ja käyttäjien tarpeet. Siten voimme suunnitella tarpeisiisi sopivan kunnossapitosopimuksen. Asiantunteva huoltohenkilöstömme pitää laitteesi parhaimmassa mahdollisessa toimintakunnossa.

OLET AINA AJAN TASALLA

Käyttämällä uusia digitaalisia kanaviamme pysyt työryhmäsi kanssa ajan tasalla sekä laitteiden että kunnossapitotöiden tilasta jokaisena hetkenä. KONE Mobiili -sovelluksemme on saatavissa kunnossapidon asiakkaillemme.

Miten palvelemme

LISÄÄ PALVELUISTAMME