WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

  • ETUSIVU
  • Ratkaisut olemassa oleviin rakennuksiin
Takaisin ylös

Tutustu kunnossapito- ja peruskorjauspalveluihimme sekä hissin jälkiasennusratkaisuihin

Miksi valita meidät kumppaniksi

LAADUKASTA PALVELUA

Hallitsemme hissien, liukuportaiden ja automaattiovien kunnossapidon ja peruskorjauksen. Osaamisemme kattaa myös muiden valmistajien laitteet.

KAIKKI SAMALTA LUOTETTAVALTA TOIMITTAJALTA

Valikoimastamme löytyy laadukkaita hissejä, liukuportaita sekä automaattiovia kaikenlaisiin rakennuksiin. Huolto- ja peruskorjauspalvelumme takaa laitteesi luotettavan ja turvallisen käytön.

Paneutuvalta kumppanilta tukea laitteen koko elinkaaren ajaksi

Tiesitkö, että hyvin hoidettuna hissi- tai liukuporraslaite voi toimia vuosikymmenten ajan? Olemme sitoutuneita ja valmiita palvelemaan sinua hissin tai liukuportaiden koko elinkaaren ajan.

PIDÄ RAKENNUKSEN KÄYTTÄJÄT TYYTYVÄISINÄ

Ennakoiva kunnossapitomme pitää laitteesi toiminnassa ja hyvässä kunnossa. Hoidossamme on maailmanlaajuisesti yli miljoona sekä omaa että muiden valmistajien hissejä, liukuportaita ja automaattiovia. Kunnossapitoratkaisujemme lähtökohtana on asiakkaiden erilaisten tarpeiden ymmärtäminen ja teemme juuri sinulle ja laitteillesi sopivan yksilöllisen kunnossapitosuunnitelman.

SUUNNITTELUA TULEVIIN TARPEISIIN

Asiakkaanamme voit helposti seurata laitteidesi kuntoa ja toimintaa. Tarjoamme laitteille kattavaa arviointi- ja suunnittelutukea, jotta välttyisit yllättäviltä toimintahäiriöiltä ja kuluilta. Kun tulee peruskorjauksen aika, suunnittelemme sen hyvin, jotta laitteesi toimivat edelleen luotettavasti, ovat uusimpien turvallisuusstandardien mukaisia ja sopivat rakennuksen tyyliin.

KUN ON AIKA PERUSKORJATA

Aika tekee tehtävänsä jopa kaikkein jykevimmille laitteille. Peruskorjausratkaisumme parantavat laitteiden turvallisuutta, luotettavuutta, esteettömyyttä ja ulkoasua, samalla kun energiakulut pienenevät. Valitsemalla uusimisratkaisumme voit aloittaa puhtaalta pöydältä, jolloin pääset nauttimaan täysin uudesta hissistä tai uusista liukuportaista tai -käytävästä mahdollisimman lyhyessä ajassa.