WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Takaisin ylös

KUVAUS

Toisin kuin perinteiset hissinohjausjärjestelmät, jotka rekisteröivät vain halutun ajosuunnan, kohdeohjausjärjestelmämme ottaa huomioon myös halutut kohdekerrokset sekä odottavien matkustajien lukumäärän, mikä parantaa tehokkuutta ja mukavuutta huomattavasti.

EDUT

  • Paras suorituskyky ja matkustajamukavuus yhdellä ratkaisulla, joka perustuu markkinoiden edistyneimpään ja joustavimpaan tekniikkaan
  • Selkeä opastus, ei turhia pysähdyksiä ja vähemmän tungosta hisseissä, kun hissit määritetään käyttäjille heidän kohdekerroksensa perusteella
  • Helppokäyttöiset painikkeet, mukaan lukien uudet kosketusnäytöt ja älypuhelimien mobiilisovellukset
  • Helppo integrointi KONE Access ‑ratkaisuun tai muiden valmistajien kulunvalvontajärjestelmiin

Esittelyssä

kone

KAKSI KOHDEOHJAUSJÄRJESTELMÄN TYYPPIÄ

Perinteisessä kohdeohjausjärjestelmässä hissit kutsutaan käyttämällä pelkkää kohdeohjausnapistoa, kun taas hybridijärjestelmässä sisäänkäyntikerroksissa käytetään kohdeohjausnapistoa ja hissikoreissa tavallisia painikkeita.

kone

PAINIKKEET

Tyylikkäät kori- ja kohdeohjauspainikkeemme ovat helppokäyttöisiä ja tuovat lisäilmettä rakennuksen aulaan ja hisseihin.

kone

ÄLYPUHELINSOVELLUS

KONE RemoteCall™ ‑mobiilisovelluksen avulla matkustajat voivat kutsua hissin mobiililaitteella mistä kohtaa rakennusta tahansa.

kone

TABLETTISOVELLUS

Kiinteään lähdekerrokseen perustuvaa KONE RemoteCall™ ‑laitetta voidaan käyttää tilapäisenä kohdeohjaus- tai kutsunapistona, jolla vastaanottovirkailija kutsuu hissin vierailijalle.

kone

INTEGROITU KOHDEOHJAUS JA KULUNVALVONTA

KONEen kohdeohjausjärjestelmä voidaan integroida KONE Access ‑järjestelmään tai kolmannen osapuolen kulunvalvontajärjestelmään, mikä tehostaa turvallisuutta ja sujuvoittaa liikkumista entisestään.

kone

AULAPORTIT

Integroimalla aulaporttiratkaisumme kohdeohjaus- ja kulunvalvontaratkaisuihimme hyödyt yhdenmukaisesta suunnittelusta, joustavista mukautusominaisuuksista sekä hissin käyttäjien lisääntyneestä mukavuudesta.

Aiheeseen liittyvää