WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Takaisin ylös

Miksi lähteä hissin jälkiasennushankkeeseen juuri nyt?

Uuden hissin asentaminen käy itse asiassa sujuvammin kuin monet muut peruskorjaushankkeet. Teemme joka vuosi tuhansia hissin jälkiasennuksia ympäri maailmaa – nopeasti ja sujuvasti sekä asukkaille ja vierailijoille mahdollisimman vähän häiriötä aiheuttavasti. Suomessa Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA tarjoaa tällä hetkellä 45% hanketuen hissin jälkiasennukseen. Tämän lisäksi monet kunnat tukevat jälkiasennuksia 5-20% avustuksella.

HISSI PARANTAA ELÄMÄNLAATUA

Hissi parantaa esteettömyyttä ja tekee liikkumisesta rakennuksessa turvallisempaa. Iäkkäät asukkaat voivat asua kotonaan pidempään, ja kaikki pääsevät liikkumaan sujuvasti myös kantamusten, lastenvaunujen tai lemmikin kanssa.

HISSIN JÄLKIASENNUS NOSTAA KIINTEISTÖN ARVOA

Jokainen kohde on omanlaisensa, joten räätälöimme aina ratkaisun, joka sopii asukkaiden käyttötarpeisiin ja rakennuksen arkkitehtuuriin. Jälkiasennettu hissi kasvattaa kiinteistön arvoa ja tekee talosta kiinnostavamman mahdollisten ostajien ja vuokralaisten kannalta.

KONE ON LUOTETTAVA KUMPPANI

On järkevää valita kokenut kumppani, joka pystyy toimittamaan hyvin valmistellun suunnitelman. Uusi hissi asennetaan sujuvasti ja ajallaan, ja hinta pysyy kustannusarvion mukaisena. Testauksen ja luovutuksen jälkeen voimme suositella tarpeidesi mukaisia palveluita.

Hissin jälkiasentaminen – vaiheittainen opas

Suunnittelemme ja sovitamme yhteen koko asennusprosessin.

1. Päätöksenteko

Kartoitamme veloituksetta rakennukseen sopivat ratkaisut ja teemme niiden pohjalta alustavan hankesuunnitelman, jossa tyypillisesti esitellään hissin sijoituspaikka, mitoitus, kuvaus tarvittavista rakennustöistä sekä arvio kustannuksista. Hissihankkeen toteutukseen tarvitaan yhtiökokouksen enemmistöpäätös.

TILAA ILMAINEN KARTOITUS JA JÄLKIASENNUSOPAS

2. Rahoitus

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA voi tukea hissiprojektiasi kustantamalla jopa 45% hissin rakennuskuluista. Lisäksi monet kunnat tukevat jälkiasennuksia 5-20% avustuksella. Hissihankkeen yhteydessä tehtäviin muihin esteettömyyttä lisääviin muutostöihin on mahdollista myös saada ARAn tukea.

ARA-AVUSTUSTEN TIETOPAKETTI 2019

3. Suunnittelu ja rakentaminen

Määrittelemme hissin asennuspaikan, laadimme piirustukset, suunnittelemme hissin sisustuksen sekä autamme tarvittaviin hakemuksiin ja lupiin liittyvissä asioissa. Hissin asentaminen kestää noin 8–12 viikkoa. Hoidamme työmaan valmistelun, hissikuilun ja hissin asentaminen sekä loppusiivouksen. Tyypillisesti asukkaat voivat asua kotonaan normaalisti koko hankkeen ajan. Projektipäällikkömme varmistaa, että kaikki valmistuu ajallaan ja kustannusarvion mukaisesti.

4. Kunnossapito

Ennakoiva kunnossapitomme pitää hissin toiminnassa luotettavasti sen koko elinkaaren ajan. Jos ongelmia ilmenee, paikalliset asentajamme hoitavat hissin käyttökuntoon mahdollisimman nopeasti.

TUTUSTU KUNNOSSAPITOPALVELUIHIMME

Taloosi sopiva hissi - ryhdytään toimeen!

Sijoituspaikan valinta

Voimme asentaa hissin lähes minkälaiseen rakennukseen tahansa. Portaikon koko ja muoto määrittävät sen, asennetaanko hissi rakennuksen sisä- vai ulkopuolelle.

HISSI VOIDAAN SIJOITTAA MM.:
- porraskuilun sisäpuolelle siten, että portaat ovat hissin molemmin puolin
- keskelle portaikkoa
- korvaamaan osan portaikosta, jota jatketaan rakennuksen ulkopuolelle
- talon ulkoseinään rakennettavaan hissikuiluun.

Tyylin valinta

Voimme luoda minkä tahansa rakennuksen sisustukseen ja arkkitehtuuriin sopivan ratkaisun. Voit valita hissikuiluun pintamateriaalin, joka sopii sekä talon sisustukseen että hissikorin seinä- ja lattiamateriaaleihin.

Hissin jälkiasennuksia