Back to top

Osittainen peruskorjaus tuo merkittäviä parannuksia

SÄHKÖISTYS

Vanhan hissin ohjausjärjestelmän ja sähköistyksen uusiminen parantaa sen luotettavuutta, energiatehokkuutta, turvallisuutta ja esteettömyyttä. Sähköratkaisumme ovat nopeita asentaa, joten rakennuksen asukkaille aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä.

NOSTOKONEISTO

Nostokoneisto on hissin kovimmille joutuva osa. Kulunut ja vanhanaikainen koneisto on tärkeää uusia, jotta hissin käyttö olisi jatkossakin turvallista ja mukavaa.

HISSIKORI

Usein hissin koneisto on vielä hyväkuntoinen, mutta hissikori on kulunut ja vanhanaikainen. Hissikorin peruskorjausratkaisuissamme on laaja valikoima ajanmukaisia ja kestäviä sisustus- ja lisävarustevaihtoehtoja, jotka tuovat hissin sisätilat nykypäivään.

MERKINANTOLAITTEET

Merkinantolaitteemme parantavat esteettömyyttä, turvallisuutta ja käyttömukavuutta. Valittavana on useita tyylikkäitä vaihtoehtoja. Merkinantolaitteilla on mahdollista saada hätätilanteessa nopea, kaksisuuntainen puheyhteys asiakaspalveluun mihin tahansa aikaan vuorokaudesta.

OVET

Uusi automaattiovi parantaa hissin turvallisuutta ja käyttövarmuutta. Kevyet automaattiovemme tuovat hissikoriin myös mahdollisimman paljon tilaa. Niiden myötä hissi myös toimii sujuvasti ja hiljaisesti.