WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Takaisin ylös

Osittainen peruskorjaus tuo merkittäviä parannuksia

kone

SÄHKÖISTYS

Vanhan hissin ohjausjärjestelmän ja sähköistyksen uusiminen parantaa sen luotettavuutta, energiatehokkuutta, turvallisuutta ja esteettömyyttä. Sähköratkaisumme ovat nopeita asentaa, joten rakennuksen asukkaille aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä.

kone

NOSTOKONEISTO

Nostokoneisto on hissin kovimmille joutuva osa. Kulunut ja vanhanaikainen koneisto on tärkeää uusia, jotta hissin käyttö olisi jatkossakin turvallista ja mukavaa.

kone

HISSIKORI

Usein hissin koneisto on vielä hyväkuntoinen, mutta hissikori on kulunut ja vanhanaikainen. Hissikorin peruskorjausratkaisuissamme on laaja valikoima ajanmukaisia ja kestäviä sisustus- ja lisävarustevaihtoehtoja, jotka tuovat hissin sisätilat nykypäivään.

kone

MERKINANTOLAITTEET

Merkinantolaitteemme parantavat esteettömyyttä, turvallisuutta ja käyttömukavuutta. Valittavana on useita tyylikkäitä vaihtoehtoja. Merkinantolaitteilla on mahdollista saada hätätilanteessa nopea, kaksisuuntainen puheyhteys asiakaspalveluun mihin tahansa aikaan vuorokaudesta.

kone

OVET

Uusi automaattiovi parantaa hissin turvallisuutta ja käyttövarmuutta. Kevyet automaattiovemme tuovat hissikoriin myös mahdollisimman paljon tilaa. Niiden myötä hissi myös toimii sujuvasti ja hiljaisesti.