WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

We couldn't determinde a local website for you

Go to your suggested website

Back to top

Oma teollisuusoppilaitoksemme on Opetushallituksen valvonnan alainen ammatillinen erikoisoppilaitos. Tämä hissitekniikan oppilaitos kouluttaa meille uusia asentajia ja järjestää hissiasentajan ammattitutkintoja. Lisäksi oppilaitos tarjoaa henkilöstölle teknistä jatkokoulutusta. Opetusohjelmat vastaavat toimintamme vaatimuksia, ja ne on laadittu jatko-opetukseksi yleisessä ammattioppilaitoksessa annetulle opetukselle.

Opetuksen järjestely ja tavoitteet

Koulutus ja siihen liittyvä riittävä työkokemus antavat valmiuden suorittaa hissiasentajan ammattitutkinnon. Koulutus kestää kaksi vuotta ja koulutusajasta noin 70 prosenttia vietetään työharjoittelussa. Työharjoittelu tapahtuu asennus- ja huoltotoimipaikoissamme ympäri Suomen. Koulutuksen hyväksyttävästi suorittaneille yhtiö pyrkii järjestämään työpaikan koulutusta vastaaviin tehtäviin. Opiskeluajalta maksetaan palkkaa, joka opiskelun alkaessa on noin 8 €/h.

Seuraava haku alkaa syksyllä 2018

Järjestämme seuraavan haun Teollisuusoppilaitokseemme jälleen syksyllä 2018. Tarkempia tietoja oppilaitoksesta ja hakemisesta löydät täältä.

Onko sinulla jo vastaava koulutus?

Onko sinulla jo valmiiksi Hissiasentajan ammattitutkinnon perusteita vastaava osaaminen? Voit suorittaa Teollisuusoppilaitoksessamme hissiasentajan näyttötutkinnon myös ilman valmistavaan koulutukseen osallistumista. Hissiasentajan ammattitutkinnon perusteisiin voi tutustua kaikille avoimessa Opintopolku.fi-palvelussa. Tutkinto on maksullinen.

Lisätietoja näyttötutkinnan suorittamisesta löydät täältä.