Back to top

LIIKKUMISEN ÄLYRATKAISUT

Rakennuksella on elinkaarensa aikana monenlaisia käyttötarkoituksia. Kulunhallinta- ja kohdeohjausjärjestelmämme sekä infonäyttöjemme ja etähallintaratkaisujemme avulla rakennus on valmiina kaikkeen. Varmistamme, että ihmisvirtojen liikkuminen on sujuvaa ja turvallista peruskorjaushankkeen aikana.

Miksi valita meidät kumppaniksi

ÄLYKÄS RAKENNUS

Ihmisvirtojen hallintaratkaisuja uudistamalla voit parantaa rakennuksen käyttäjäkokemusta ja tehokkuutta. Analysoimme vallitsevan tilanteen ja esitämme suunnitelman siitä, miten rakennuksessa voidaan varmistaa ihmisvirtojen sujuva liikkuminen ulko-ovelta määränpäihinsä.

KAIKKI TARVITSEMASI SAMALTA KUMPPANILTA

Saat meiltä kaiken yhdellä kertaa, mikä pienentää kokonaiskustannuksia, ja vältyt eri toimittajien palvelujen yhteensovittamiselta. Peruskorjauksen aikana pidämme huolta, että siitä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä ja käyttökatkoja rakennukselle.

LAADUKASTA SUUNNITTELUA JA KÄYTETTÄVYYTTÄ

Muotoilultaan viehättävät ja mukavakäyttöiset laitteemme ovat saaneet useita design-alan palkintoja. Ne kohentavat rakennuksen ulkoasua ja mahdollistavat monenlaisia suunnitteluratkaisuja peruskorjauksen yhteydessä.

Liikkumisen älyratkaisut

Älykkäitä ja joustavia kulun- ja etähallinta-, kohdeohjaus- sekä infonäyttöratkaisuja.

Ratkaisut erilaisiin rakennuksiin

Liikkumisen älyratkaisut
Tuote
Asuintalot
Toimistot
Liikekeskukset
Hotellit
Julkinen liikenne
Sairaalat
Kulunhallinta
KONE Access
Access control interface

x
x
x

x

x

x

x
Kohdeohjaus
KONE Destination
(x)
x

x

x
Infonäytöt
KONE InfoScreen
x
x
x
x
xx
Etähallinta
KONE E-Link
x
x
x
x
x
x

SUUNNITTELUTYÖKALUT JA ESITTEET