WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Takaisin ylös

KUVAUS

Hissin kohdeohjausjärjestelmässä valitset halutun kohdekerroksen, ja sinut ohjataan oikeaan hissiin. Verrattuna perinteiseen ohjaukseen tämä parantaa merkittävästi tehokkuutta ja käyttömukavuutta.

HYÖDYT

  • Paras tehokkuus ja käyttömukavuus yhdellä ratkaisulla, jossa käytetään edistyneintä ja joustavinta markkinoilla olevaa tekniikkaa
  • Selkeä opastus, ei tarpeettomia pysähdyksiä ja vähemmän ruuhkaa hisseissä, kun käyttäjät ohjataan hisseihin kohdekerroksen mukaan
  • Tyylikkäät ja helppokäyttöiset ohjauspaneelit, jotka sisältävät uudet kosketusnäytöt ja mobiilisovellukset älypuhelimille
  • Helposti sovitettavissa yhteen KONE Access -kulunhallintajärjestelmän tai ulkopuolisen toimittajan kulunhallintajärjestelmän kanssa

Kuusi syytä valita kohdeohjausjärjeselmä meiltä

kone

KAKSI ERILAISTA KOHDEOHJAUSJÄRJESTELMÄÄ

Hybridimallissa on ohjauspaneeli pääkerroksessa ja lisäksi hissin sisällä tavallinen ohjauspaneeli. Saatavilla on myös järjestelmä, jossa hissit kutsutaan pelkästään kohdeohjauspaneelien avulla.

kone

OHJAUSPANEELIT

Valikoimamme tyylikkäät hissikorin ja kohdeohjauspaneelit ovat helppokäyttöisiä ja kohentavat niin aulan kuin hissin ulkoasua.

kone

ÄLYPUHELINSOVELLUS

KONE RemoteCall™ -mobiilisovelluksella käyttäjä voi tilata hissin mobiililaitteensa avulla.

kone

TABLETTISOVELLUS

KONE RemoteCall™ -mobiilisovellusta, johon on määritelty pysyvä lähtökerros, voidaan käyttää väliaikaisena kohdeohjauspaneelina. Myös vastaanottovirkailijat voivat tilata sillä hissejä vierailijoille.

kone

YHDISTETTY KOHDEOHJAUS JA KULUNHALLINTA

Kohdeohjausjärjestelmä voidaan yhdistää joko KONE Access -kulunhallintajärjestelmään tai ulkopuolisen toimittajan kulunhallintajärjestelmään, jolloin turvallisuus parantuu ja ihmisvirtojen liikkuminen helpottuu entisestään.

kone

AULAPORTIT

Yhdistämällä aulaporttiratkaisumme kohdeohjaus- ja kulunhallintajärjestelmiin, saat niihin yhtenäisen ulkoasun ja paremman käyttömukavuuden.

Muuta aiheeseen liittyvää