WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Takaisin ylös

Valitse osittainen peruskorjauskokonaisuus – paljon parannusta helposti ja tehokkaasti!

kone

Vaihde

Perinteisen vaihteen korvaaminen uudella energiatehokkaalla vaihteella vähentää energian kulutusta ja parantaa luotettavuutta ja toimintakykyä. Siinä tärkeimpiin osiin on helppo päästä käsiksi, joten häiriöiden aiheuttamat käyttökatkokset ovat mahdollisimman lyhyitä ja kunnossapito on entistä nopeampaa ja helpompaa.

kone

Askelketjut

Askelketjumme eivät tarvitse voitelua, jolloin vältytään öljyn hajulta ja öljyvuodon vaaralta. Tämä vähentää merkittävästi palovaaraa ja helpottaa kunnossapitoa.

kone

Ohjauskeskus

Vanhentuneen ohjauskeskuksen korvaaminen nykyaikaisella mikroprosessoripohjaisella yksiköllä parantaa merkittävästi turvallisuutta ja energiatehokkuutta. Lisää mielenrauhaa saa yhdistämällä KONE 501 -ohjauskeskuksen uusimpiin turvallisuusjärjestelmiin.

kone

Ulkoasu

Voit helposti sovittaa liukuportaiden tai -käytävän ulkoasun rakennuksen tyyliin ja tunnelmaan – tai sitten tehdä siitä huomiota herättävän yksityiskohdan. Voit uusia visuaalisia yksityiskohtia, esimerkiksi lisätä valaistusoptioita.

kone

Turvallisuus

On tärkeää varmistaa liukuportaiden tai -käytävän olevan kaikkien niitä koskevien standardien mukaisia. Me tarjoamme monenlaisia ratkaisuja laitteiden päivittämiseen. Tällaisia ovat esimerkiksi turvaharjasjärjestelmä, dynaaminen jarru ja liikennevalo-opastimet.

Suunnittelutyökalut ja esitteet

Lisää suunnittelutyökaluja ja esitteitä