WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Takaisin ylös

KONE on päässyt Forbesin maailman innovatiivisimpien yritysten listalle. Tarjoamme asiakkaillemme edistyksellisiä hissejä, liukuportaita ja automaattiovia sekä monipuolisia ratkaisuja niiden kunnossapitoon ja peruskorjaukseen. Eri asiakasryhmien tarpeiden ymmärtäminen on ohjannut yhtiön toimintaa jo sadan vuoden ajan.

Tavoitteenamme on tehdä kaupungeista parempia paikkoja elää. Haluamme tehdä liikkumisesta maailman kaupungeissa miellyttävää ja helppoa. Uskomme, että kaupungeilla on keskeinen rooli paremman tulevaisuuden rakentamisessa.

Tule osaksi tiimiämme teknisenä osaajana – arkipäivän sankarina, joka tekee ihmisten elämästä helpompaa. Tarjoamme kokemuksia ja mahdollisuuksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan ammatilliset ja henkilökohtaiset tavoitteesi.

Mahdollisuuksia kokeneille ammattilaisille ja teknisille osaajille

kone

Tekniikan ammattilaiset

Tekniset ammattilaiset saavat mahdollisuuden työskennellä merkittävien rakennusprojektien parissa. Erinomaisten hissien ja liukuportaiden lisäksi meiltä saa tasokkaita huoltopalveluja, jotka takaavat, että laitteet toimivat ympärivuorokautisesti. Itse asiassa yli puolet liikevaihdostamme tulee huolto- ja peruskorjauspalveluista.

Osaamisesi auttaa meitä pysymään alan huipulla. Tämän vuoksi haluamme kehittää taitojasi koulutuskeskuksissa, joita meillä on ympäri maailmaa.

kone

Tehdastyöntekijät, asentajat, testaajat ja kunnossapitoasentajat

Tehdastyöntekijät osallistuvat hissien ja liukuportaiden valmistusprosessiin moderneilla tehtaillamme eri puolilla maailmaa. Asentajat ja testaajat huolehtivat laitteiden perusteellisesta ja turvallisesta asennuksesta. Kunnossapidosta ja peruskorjauksesta vastaavat kunnossapitoasentajat ovat KONE-lähettiläitä, sillä he tapaavat asiakkaita päivittäin ja takaavat parhaan mahdollisen palvelun.

Meillä on myös koulutusohjelmia tuleville tekniikan ammattilaisille. Nämä ohjelmat toteutetaan usein yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Kysy meiltä lisää, miten sinusta voi tulla tekninen ammattilainen meille.

kone

Kaupalliset osaajat

Tarjoamme tulevaisuuden johtajille mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun ja urakehitykseen. Lisäksi kehityskeskustelut ovat olennainen osa johtamisprosessiamme. Olemme vastuullinen työnantaja ja meillä on lähes sadan vuoden kokemus alalta. KONE on siis erinomainen paikka urasi rakentamiseen.

kone

Teknologiaosaajat

Teknologiaosaajille tarjoamme inspiroivan ympäristön oman osaamisen kehittämiseen. Meillä innovaatiot syntyvät globaalien tiimien ryhmätyön tuloksena. KONE tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet työkiertoon ja urakehitykseen. Meillä on sekä paikallisia että kansainvälisiä koulutusohjelmia, joista monet on kehitetty yhteistyössä johtavien yliopistojen kanssa.

Tutustu eri maissa tarjolla oleviin mahdollisuuksiin!