WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Takaisin ylös

Miksi valita meidät peruskorjaukseen?

KANNATTAVA SIJOITUS

Kun peruskorjaamme hissin, sen turvallisuus, luotettavuus, esteettömyys ja ulkoasu kohentuvat sekä siitä tulee energiatehokkaampi.

TYYTYVÄISET KÄYTTÄJÄT

Yhteistyö kanssamme parantaa hissin luotettavuutta, esteettömyyttä ja käyttömukavuutta rakennuksen koko elinkaaren ajaksi.

SUJUVA ASENNUS

Peruskorjauksesta vastaavat koulutetut hissialan ammattilaiset, jolloin työstä aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa rakennuksen käyttäjille.

Hissin peruskorjausprosessimme

Suunnittelu

Kuva

Kokonaisvaltaista ja asiantuntevaa neuvontaa suunnitteluun sekä helppokäyttöisiä suunnittelutyökaluja verkossa

Asennus

Kuva

Tiukat laatuvaatimukset, paras mahdollinen työmaaturvallisuus ja ammattilaisen johtama hanke

Luovutus

Kuva

Laadunvarmistus luovutuksen yhteydessä, hyvä varaosien saatavuus ja ennakoiva kunnossapito takaavat erinomaisen luotettavuuden

Hissin peruskorjauksen hyödyt

Luotettavuus

Peruskorjattu hissi toimii paremmin. Uusimalla hissin kokonaan saat kaikki uuden hissin hyödyt. Osittain peruskorjattu hissi puolestaan on edelleen sama, mutta odottelu, käyttökatkot ja harmi vähenevät. Korjaustarpeet vähenevät uuden ja ajanmukaisen hissin ohjausjärjestelmän sekä alan parhaisiin kuuluvan nostokoneiston ansiosta. Voit nauttia luotettavien, tyylikkäiden ja helppokäyttöisten hissinovien ja merkinantolaitteiden tuomista eduista.

Turvallisuus

Turvallisuus on meillä etusijalla – uudet oivalluksemme parantavat laitteiden turvallisuutta ja samalla tuovat mielenrauhaa niin niiden käyttäjille kuin rakennuksen hallinnasta vastaaville. Uusittu hissi täyttää kaikki nykypäivän standardit ja määräykset. Osittaisella peruskorjauksella voi puolestaan parantaa monien hissinosien turvallisuutta. Peruskorjauksella voi saada esimerkiksi tällaisia parannuksia: Hissin ovet toimivat paremmin. Hissikori pysähtyy tarkasti kerrostasoille. Aiempaa parempi valaistus lisää näkyvyyttä ja turvallisuudentunnetta. Hississä on kaksisuuntainen puheyhteys asiakaspalveluun tai varavirtalähde sähkökatkon varalta.

Esteettömyys

Hyvä saavutettavuus on yksi hissin tärkeimpiä ominaisuuksia. Uusimalla koko hissin voit lisätä hissikorin tilavuutta jopa 50 prosentilla. Osittaisella peruskorjauksella taas voit esimerkiksi muuttaa kääntöovet sellaisiksi, että hissiin on helpompi päästä pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa. Vaivaton ja sujuva liikkuminen parantaa kaikkien rakennuksen käyttäjien elämänlaatua ja varmistaa sen, että rakennus pysyy houkuttelevana kohteena niin nykyisille kuin tuleville asukkaille ja omistajille.

Kotimaisuus

Valitsemalla meidät peruskorjaukseen tuet suomalaista työtä. KONE työllistää Suomessa yli 2 000 ammattilaista. Tehtaamme ja tuotekehityksemme sijaitsevat Hyvinkäällä, kuten myös hissiasentajia kouluttava teollisuusoppilaitoksemme. Myös kansainväliset menestystuotteemme ovat suomalaisen tuotekehityksen tulosta. Meillä on toimipisteitä ympäri Suomea, ja olemmekin ainoa hissialan yritys, jonka palvelut ulottuvat koko maahan.

Muotoilu

Tyylikäs hissi täydentää rakennusta ja tekee hissin käytöstä mukavan kokemuksen. Vanha hissikori voidaan muuntaa ajanmukaiseksi osana peruskorjaushanketta. Kunnosta hissi kiinteistön tunnelmaan sopivilla tyylikkäillä, kestävillä ja helppohoitoisilla materiaaleilla. Valikoimassamme on useita design-ammattilaisten suunnittelemia hissikorin sisustustyylejä. Voit joko valita valmiin hissikorin tyylin tai suunnitella sen itse yhdistelemällä materiaaleja ja lisävarusteita makusi mukaan.

Ekotehokkuus

Peruskorjauksella voit vähentää hissin energiankulutusta merkittävästi. Valikoimassamme on energiaa säästävä KONE EcoDisc® -nostokoneisto. Sillä varustettu hissi kuluttaa merkittävästi vähemmän energiaa kuin perinteiset hissit, joissa on vaihteellinen tai hydraulinen koneisto. Voit myös valita hissikoriin energiaa säästävän led-valaistuksen ja ohjausjärjestelmän, joka ottaa talteen jarrutusenergiaa käytettäväksi muualla rakennuksessa. Valikoimassamme on myös standby-toimintoja, joissa hissikori menee automaattisesti energiansäästötilaan, kun hissiä ei käytetä. Voit sekä säästää rahaa että pienentää hiilijalanjälkeäsi.

Hissin peruskorjauksia