WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Takaisin ylös

Hanke asiantuntevasti ja sujuvasti alusta loppuun

1. Suunnittelu

Aloitamme arvioimalla laitteidesi kunnon, rakennuksessa liikkuvien ihmisten määrän ja tilanteeseen sopivat peruskorjausratkaisut. Sen jälkeen pystymme tekemään kuluarvion ja neuvomaan rahoituksessa. Kun sopimus on allekirjoitettu, aloitamme suunnitteluprosessin käymällä paikalla ennen kuin teemme lopullisen peruskorjaussuunnitelman ja laadimme tarvittavat turvatoimet.

2. Asennus

Luomme yksilöllisen suunnitelman jokaista hanketta varten. Kun hankkeen aikataulusta on sovittu lopullisesti, suojaamme työskentelyalueen ja aloitamme asennusprosessin. Työ voidaan ajoittaa ruuhka-aikojen ulkopuolelle, esimerkiksi viikonloppuihin tai yöaikaan, jotta häiriötä aiheutuisi mahdollisimman vähän. Pidämme sinut ja laitteiden käyttäjät ajan tasalla hankkeen etenemisestä ja asennuksen vaiheista. Laajemmissa peruskorjaushankkeissa, kuten laitteiden uusimisessa, puramme ja kierrätämme vanhan laitteen ennen työmaan asennusvalmistelua. Kun työ on saatu valmiiksi, siivoamme työmaan ja teemme laitteelle lopputarkastuksen.

3. Luovutus

Luovutamme laitteen lopullisesti sekä annamme tietoa ja koulutusta laitteeseen liittyvistä teknisistä ja turvallisuusasioista sekä tukea määräaikaistarkastuksiin. Ennakoiva kunnossapitomme varmistaa että laitteesi toimii luotettavasti ja turvallisesti koko elinkaarensa ajan.

Suunnittele ja varaudu tulevaisuuteen luottavaisin mielin

Riski- ja kuntoarvio

Tekemämme riski- ja kuntoarvio varmistaa, ettei laitteen toimintaan ja kustannuksiin tule epämiellyttäviä yllätyksiä.

Tarkastamme laitteesi perusteellisesti ja tarjoamme selkeät suositukset sopivista peruskorjausratkaisuista, rakennukselle mahdollisimman vähän häiriötä aiheuttavista aikatauluista ja siitä, minkälaisiin kuluihin olisi syytä varautua.

Kunnossapitotarpeiden kartoitus

Kunnossapitotarpeiden kartoituksessa tarkastamme perusteellisesti hissin, liukuportaiden tai automaattiovien senhetkisen kunnon.

Saat yksityiskohtaisen analyysin osien ja järjestelmien kunnosta, yhteenvedon huomiota vaativista osa-alueista ja selvityksen riskeistä, joita laitteen senhetkinen kunto aiheuttaa.

  • Täältä löydät paikalliset yhteyshenkilömme

Suunnittelutyökalut & esitteet

Lisää suunnittelutyökaluja ja esitteitä