WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

We couldn't determine a local website for you

Go to your suggested website

  • ETUSIVU
  • Puhelutallenteiden tietosuojaseloste
Back to top

Asiakaspalvelukeskuksen puhelutallenteiden tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

KONE Hissit Oy

Asiakaspalvelukeskus

Aku Korhosen tie 8, PL 26

00440 Helsinki

2. Rekisterivastaava

Minna Luukkonen

KONE Hissit Oy


Aku Korhosen tie 8

00440 Helsinki


Puh. 020 47551

3. Rekisterin nimi

Asiakaspalvelukeskuksen puhelutietokanta

4. Henkilötietojen käyttötarkoitukset

Kone Hissit Oy:n asiakaspalvelukeskukseen saapuvia ja sieltä soitettavia puheluita tallennetaan. Puhelutallenteita käytetään asiakkaiden ja Kone Oyj:n oikeusturvan varmistamiseksi, palvelun laadun kehittämiseksi ja turvallisuussyistä sekä mahdolliseen myöhempään yhteydenottoon asiakkaaseen.

5. Rekisterin tietosisältö

  • Soittajan puhelinnumero (mikäli saatavilla)
  • Kone Oyj:n asiakaspalvelijan nimi tai tunniste
  • Puhelun aloitus- ja lopetusaika
  • Puhelun sisältö

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot kerätään automaattisesti tallentavalla puhelutallennusjärjestelmällä.

7. Tietojen luovutukset ja siirrot

Rekisteröityjen henkilötietoja ei luovuteta KONE Hissit Oy:n tai KONE Hissit Oy:n lukuun toimivien palvelua ylläpitävien ja kehittävien tai palvelukokonaisuuden tuotantoon osallistuvien kolmansien tahojen ulkopuolelle. Viranomaisille tietoja luovutetaan lain edellyttämissä tapauksissa, kuten esim. vaaratilanteiden selvittämisessä ja ehkäisyssä.


Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle tai muihin kuin Yhdysvaltojen Safe Harbor -menettelyllä varmistettuihin riittävän tietosuojatason yhtiöihin.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Palvelin, johon tallenteet tallennetaan sijaitsee kulunvalvonnalla suojatussa tilassa.


Henkilötietoja voivat käsitellä vain ne henkilöt, joiden nimettyihin tehtäviin tallenteiden käsittely kuuluu. Tallenne-järjestelmään pääsyä valvotaan henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Järjestelmän käyttöä valvotaan käyttäjälokin avulla. Henkilöllä on vaitiolovelvollisuus erityisesti tallenteiden henkilöön liittyvästä sisällöstä.

9. Rekisteröityjen tietojen tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukaan oikeus tarkastaa omat henkilötietonsa ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista.


Tarkastusta varten on esitettävä kirjallinen pyyntö rekisterivastaavalle tai varattava aika henkilökohtaiseen tapaamiseen.